Maskinentreprenør med over 25 års erfaring.

Aasvang Maskin er et enkeltmannsforetak med stort arbeidsområde innen anleggsbransjen. Vi tilbyr blant annet graving VA, tomter, landskapsutforming og snøbrøyting.

Fra og med 2020 er vi også forhandler av Taiga Motors som bygger verdens første serieproduserte elektriske snø- og vannskutere. Vi kan også utføre service på de fleste snøskutere, som blant annet Polaris.

Siden 1992

Aasvang Maskin er en liten bedrift som startet opp i 1992. Vi holder til på Setermoen, i Bardu. Det er Pål Aasvang som startet bedriften og har drevet den siden oppstarten.

Siden oppstarten har Aasvang Maskin tilbudt det meste innen gravetjenester, snøbrøyting og diverse mekanisk arbeid. Noe vi gjør i dag også, og med våre 5 maskiner er vi klare for å hjelpe deg!

De siste årene har det vært høyere etterspørsel for mekanisk arbeid om vinteren, derfor ferdigstilte vi over sommeren 2019 garasjebygget vårt slik at vi har et komplett verksted på Aasvang.

På verkstedet tilbyr vi service av de fleste snøskutere og Polaris kjøretøy, i tillegg til annet mekanisk arbeid.

Vinteren 2019/20 fikk vi i land en forhandleravtale med Taiga Motors. Dermed har vi gleden av å kunne tilby støy og utslippsfrie alternativer til motorsport på snø og vann. Elektriske snøskutere ankommer etter planen til vinteren 2020/21 og elektriske vannskutere til sommeren 2021.

Års erfaring

Ansatte

Maskiner

Besøk oss

Vi holder til på Setermoen i Bardu, like sør for Spongakrysset. Besøk oss for en hyggelig prat.

Ta kontakt

91 33 04 05

Adresse

Fogd Holmboes gate 90
9360 Bardu

E-post

post@aasvangmaskin.no

Åpningstider

Man – Fre : 08:00 – 16:00
Lør – Søn : Stengt

Send oss en melding